Atletikai Sportszerek

Atlétikai sporteszközök, kiegészítők és felszerelések, pályafelszerelések vásárlása széles választékban a gyártótól.

Magasugrólécek: A magasugrás atlétikai versenyszám, az ugrószámok egyike. A magasugrónak két állvány között elhelyezett léc felett kell átugrania anélkül, hogy a lécet leverné. A nekifutó legalább 15 m hosszú, az ugróléc pedig 3m 9 cm – 4 m 52 cm hosszú, tömege 2 kg.

Magarugróléc

Tordai sportszerek

Rúdugró lécek: A rúdugrás egy versenyszám az atlétikában, az ugrószámok egyike. A rúdugrónak egy rugalmas rúd segítségével, nekifutásból kell átugornia a két állvány között elhelyezett lécet. A pálya hossza legalább 40 m, az állványok magassága 6–6 m. Olimpiai szám.

Rúdugró léc

Tordai sportszerek

A súlylökés a dobószámok egyike. A lényege a súlygolyó nevű sportszer eldobása, valamilyen távolságra való eljuttatása a sportoló, a súlylökő által. Az eredményeket a dobás távolsága alapján állapítják meg. A férfi tízpróba számainak egyike. A súlylökés olimpiai versenyszám.

Súlygolyó

Tordai sportszerek

A diszkoszvetés az atlétika sportág egyik dobószáma. A lényege a diszkosz nevű sportszer eldobása, valamilyen távolságra való eljuttatása a sportoló, a diszkoszvető által. Az eredményeket a dobás távolsága alapján állapítják meg. A diszkoszvetés olimpiai versenyszám.

Diszkosz

Tordai sportszerek